Mejeriprodukter møder frugt og grønt på en klimavenlig tallerken. 

På Kål & Ko kan du opleve en samlet mejeri- og grøntsagsbranche komme til orde og vise sanselige eksempler på, hvordan mejerivarer og fremtidens grønne gastronomi hænger tæt og uløseligt sammen. 

Kål & Ko's spændende aktivitetsstande holder åbent alle tre dage i hele åbningstiden.

Kig forbi hver enkelt, når du har lyst.

Arla Karolines Køkken

Kom og smag de lækre fraicher og lær at bruge dem i nemme, grønne retter

Arla

Klap en ko – mød det fascinerende dyr bag dine yndlingsmejeriprodukter

Arla Unika

Træd ind i et univers af unikke oste og oplev dem i samspil med andre lækre råvarer

Audu by PlanetDairy

Sæt tænderne i en kartoffelpizza med komælksost blandet med gode planteingredienser

Jama ost

Prøv nogle af Danmarks bedste oste – værd med i konkurrencen om en lækker ostepakke

Jespers Torvekøkken

Lær om gastronomi, madspild, grøn omstilling og lav din egen hofret på 15 minutter

Kikkenborg Food

Smag på tørrede jordskokker – en smagfuld ingrediens i supper, risotto og meget andet

La Treccia

Tag på en guidet smagetur gennem en række lækre, italienske oste

Pure Dansk

Få ny inspiration til enkle, lækre retter med danske bælgfrugter

Spiselige Stauder

Smag på spiselige, flerårige grøntsager som du kan plante i haven og høste af igen og igen

Tebstrup Gedeosteri

Oplev dansk Økologisk gedeost med fokus på velsmag, dyrevelfærd, bæredygtighed

Thise Mejeri

Gå om bord i alt det lækre, som en økologisk malkeko kan give dig

Tinnetgaard

Oplev smagen af Tinnetgaard, en bo- og erhvervsskole med besøgslandbrug og gårdbutik

Week without meat

Bliv klar til udfordringen, når hele Danmark er kødfri fra 9.-15. september

Aarstiderne

Få inspiration til at spise bedre, mere økologisk og plantebaseret – det er lækkert!

 

 

Festivalområdet Kål & Ko er støttet af Mælkeafgiftsfonden.