Det var et brag af en madfest, da Hotdog DM søndag løb af stablen på Food Festival.
14 af de allerbedste restauranter dystede om at vinde den ærefulde titel. Og mens gæsterne flokkedes om de mange lækre hotdogs, guidede konferencier, tv-vært og madskoleindehaver Timm Vladimir, dommere og gæster igennem de mange spektakulære hotdogs.
Vinderen af Danmarks Bedste Hotdog blev den aarhusianske Restaurant ET med deres italien-ske fortolkning ”hot doggia ala Goccia”, der betyder bottoms up. Vinderhotdoggen bestod af et luftigt brød med en saftig salsicciapølse, lind kartoffelpuré, parmesancreme, pickles fra Pie-monte og italiensk knas.
Hæderen for den mest innovative hotdog gik til Falsters Kyst, der havde lavet en desserthot-dog med vandbakkelse, æble og luftig creme.
Restaurant ET løb med en dobbeltsejr. De blev nemlig også kronet til Årets Hotdog Konge, hvilket betyder, at de solgte flest hotdogs til publikum. De hotdogsultne festivalgæster købte for i alt 192.025 kroner.
Beløbet går ubeskåret til Together for You, en organisation der hjæl-per med genopretningen af Ukraine.